WakeUp Transformation

Een Innerlijke reis naar persoonlijke groei en bewustzijnsverandering

De WakeUp reis, met een duur variërend van 5 tot 22 dagen, wordt geleid door ervaren begeleiders die je ondersteunen op het pad naar persoonlijke transformatie en spirituele ontwikkeling. Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke begeleiding of de dynamiek van een kleinschalige groep, onze facilitators bieden een ondersteunende omgeving om jouw transformatieve ontdekkingsreis te begeleiden.

Ontwaak bewust, vertraag en leer verstillen.

Welkom bij WakeUp Retreats 

Jouw reis naar persoonlijke transformatie

Ontdek de kracht van persoonlijke groei en bewustzijnsverandering met onze intensieve WakeUp Transformation Training, een traject dat beschikbaar is voor deelnemers van minimaal 5 dagen tot maximaal 22 dagen. Geleid door ervaren facilitators, biedt deze reis een ongekende kans voor innerlijke transformatie en spirituele ontwikkeling.

Wat is de WakeUp Transformation Retreat?

Onze WakeUp Transformation Training is ontwikkeld als een transformatief innerlijk traject, waarbij de focus ligt op het veranderen van je innerlijke belevingswereld en het stimuleren van persoonlijke en spirituele groei. Het doel is om het geluksgevoel te vergroten, zelfzorg te verbeteren, belemmerende patronen te doorbreken, af te stemmen op je ware kompas, en vanuit zingeving en talent te leven.

Het pad van transformatie

Workshops, meditaties en groepsinteracties om de integratie van inzichten in het dagelijks leven te vergemakkelijken.

BEGELEIDING

Onze facilitators zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor jouw transformatie. Met uitgebreide ervaring in het begeleiden van innerlijke reizen, zullen ze je bijstaan tijdens elke stap van je persoonlijke ontwikkeling, van bewustwording tot integratie.

FLEXIBEL

We begrijpen dat iedereen zijn eigen tempo heeft in persoonlijke groei, en daarom bieden we flexibiliteit in de duur van onze programma’s. Op basis van jouw behoeften en beschikbaarheid, variërend van een krachtige 5-daagse ervaring tot een diepgaand 22-daags traject te boeken.

ONTWAKEN

Stap in de wereld van zelfontdekking en persoonlijke transformatie. Reserveer nu jouw plek en geef jezelf de kans om te ontwaken tot een dieper bewustzijn. 

DUURZAAM DENKEN 

We richten ons op duurzaam leren denken en handelen, waarbij je de vaardigheden ontwikkelt om blijvende positieve veranderingen in je leven aan te brengen. 

CONFRONTATIE & TRANSFORMATIE

Door diep in jezelf te duiken, oude patronen te confronteren en bewust te doorleven, ontstaat ruimte voor zelfontdekking en het verkennen van persoonlijke grenzen. Met de optionele ondersteuning van krachtige plantleraren leidt de directieve aanpak je door een proces van confrontatie en transformatie, wat resulteert in de herontdekking van je eigen ruimte en een groter geluksgevoel.

PLANTLERAREN

Tijdens de WakeUp is er de mogelijkheid om te werken met Ayahuasca, Magic Truffels (exclusief in Nederland), Yopo, Rape snuf en Syrische Wijnruit of Harmala. Deze plantleraren, bekend om hun eeuwenoude spirituele betekenis, worden zorgvuldig geïntegreerd in het persoonlijke programma om een diepgaande en transformatieve ervaring te beleven. Vraag naar onze voorwaarden.

HARTSBEWUSTZIJN

Geluksgevoel

Een essentieel onderdeel is het vergroten van je geluksgevoel. We verkennen samen de bronnen van vreugde en vervulling in je leven, en we bieden concrete methoden om positiviteit te voeden. Dit helpt je niet alleen tijdens het traject, maar creëert ook een duurzaam pad naar een gelukkiger leven.

Kies je transformatieve retreat

Bij WakeUp heb je de keuze uit drie pakketten: Basis, Luxe, en de uitgebreide 22-daagse transformatieve training. Elke optie biedt unieke mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en transformatie. Ontdek welk pakket het beste bij jou past en start jouw reis naar zelfontdekking en geluk.

5 dagen basis

€ 1555,00

all inclusief

 • gedeelde accommodatie
 • persoonlijke transformatie coach
 • mindfulness – meditaties
 • vegetarisch
 • Gran Canaria
Boek deze
22 DAGEN INTENS

€5250,00

all inclusief

 • + luxepakket
 • privé kamer/studio
 • EMDR en trauma release sessie 2 extra
 • 1 extra dagceremonie plantleraar
 • wandel coaching 4 extra
 • persoonlijke transformatie coach
Boek deze

RESULTATEN

– Bevrijding van blokkades en loslaten van oude ballast.
– Diepe verbinding met zowel je menselijke essentie als de natuur.
– Effectiever aangeven van je grenzen en krachtig laten klinken van je authentieke stem.
– Diepgaand inzicht in jezelf, identificatie van patronen en ontdekking van innerlijke structuren.
– Transformatie van ervaren angsten naar vertrouwen, met vrij stromende kracht en passie.
– Heldere richting voor jouw levensdoel.
– Activering van zelfhelend vermogen en ontwaken van hernieuwde levenskracht.
– Drie verrijkende dagen in een veilige omgeving, doordrenkt met verwondering, verbinding en gezelligheid.
– Dieper gevoel van authentieke kracht en richting, resulterend in meer vreugde, energie en vervulling.
– Liefdevoller zijn voor jezelf, betere zelfzorg en omarming van dankbaarheid, nederigheid en vertrouwen.