LESS Transformational leadership

Leiderschapstraject

Het EU-programma voor ontwikkelingseducatie en bewustwording (LESS) ondersteunt bewustmakingprojecten die Europeanen betrekken en in beweging brengen bij duurzame KenJeZelf vraagstukken op het gebied van natuur sociale, circulaire economische en milieugerelateerde ontwikkeling. Medeverantwoordelijk in rentmeesterschap. Het onderscheidt zich van andere programma’s van de EU Internationale Partnerschappen omdat het voornamelijk samenwerkt met mensen in Europa, waarbij de onderlinge verbondenheid met de rest van de wereld en het belang van duurzame ontwikkeling, zowel individueel als collectief, worden benadrukt.

Waarom we LESS nodig hebben

Huidige en toekomstige generaties staan voor ongekende, onderling verbonden mondiale uitdagingen, of het nu gaat om klimaatverandering of toenemende ongelijkheden. Het LESS-programma geeft mensen de kracht om manieren te bedenken om deze mondiale crises aan te pakken en tegengesteld, angstgebaseerd denken te weerleggen. Het bevordert actief rentmeesterschap, medeverantwoordelijkheid en duurzame ontwikkeling op individueel en collectief niveau.

Transformatief traject

In het transformatieve traject van LESS komen vertragen en verstillen samen als essentiële pijlers. Vertragen biedt ruimte voor reflectie en verbinding met anderen, terwijl verstillen innerlijke rust en helderheid brengt te midden van de drukte. Samen vormen ze een krachtig duo dat leiders helpt om betere beslissingen te nemen, creativiteit te stimuleren en veerkracht op te bouwen, waardoor ze anderen inspireren en leiden naar succes.

Voor wie

Transformationeel leiderschap is ontwikkeld voor CEO’s, bestuurders, managers en begeleiders die de weg willen leiden in deze tijd van transitie en verandering. 

VERTRAGEN

In onze snelle wereld is vertragen essentieel voor effectief leiderschap. Het biedt ruimte voor reflectie, verdiept verbindingen en bevordert een gezonde balans tussen werk en leven, waardoor leiders beter in staat zijn anderen te inspireren en te leiden naar succes.

VERSTILLEN

Verstillen is essentieel voor effectief leiderschap. Het biedt innerlijke rust te midden van drukte, waardoor je helderheid krijgt en je afgestemde en duurzame beslissingen neemt. Door externe ruis te verminderen, stimuleer je het creatieve vermogen en je veerkracht, waardoor anderen geinspireerd raken om te co-creeren. 

TRANSFORMEREN

Transformeren naar het hart en afstemmen op je innerlijke kompas is van onschatbare waarde. Door ons hart te volgen en te luisteren naar onze intuïtie, nemen we beslissingen die in lijn zijn met onze diepste waarden, wat leidt tot meer vervulling, betekenis en harmonie in ons leven en de wereld om ons heen.

Waar we werken en voor wie

KenJeZelf-projecten zijn opstartend en actief in EU-landen Nederland en Spanje.

Het KJZ programma betrekt zowel jongeren als volwassenen, via formeel en informeel onderwijs, evenals publiekscampagnes. Gebaseerd op een nieuwetijds programma raadpleegt het maatschappelijke organisaties, lokale overheden, wetenschappers, jongerengroepen, opvoeders in heel Europa. Het biedt een unieke ruimte voor maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen om samen te werken aan een rechtvaardigere en duurzamere wereld.

Jaartraject/intensieve 7 daagse

Versterk je leiderschap gedurende een jaartraject, waarbij je 7 dagen verblijft op Gran Canaria en de modules online volgt. Of kies voor de 7-daagse LESS-intensief, inclusief transformatieve coachingsessies. Het jaartraject bestaat uit 4 modules met in totaal 8 transformatieve zittingen van 90 minuten.

JAARTRAJECT

De kosten voor dit uitgebreide 1 op 1 transformatietraject bedragen 5999,- euro, inclusief de 7 dagen intensieve sessies op locatie in Gran Canaria en de online modules.

7 DAAGSE GC

De kosten voor de groeps 7-daagse intensieve LESS-transformatietraining op Gran Canaria bedragen 3900,- euro, inclusief 4 online sessies.

ONLINE COACHING

De kosten voor een persoonlijke 1-op-1 transformatieve leiderschapszitting van 90 minuten bedragen 250,- euro.

Belangrijk

Het LESS-programma wenst samen te werken met Europese maatschappelijke organisaties (MO’s) en lokale overheden (LO’s) om een kritisch begrip van complexe vraagstukken op het gebied van duurzame ontwikkeling te bevorderen. Via zowel educatie voor duurzame ontwikkeling als verantwoordelijke bewustwording, promoot het programma de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Verandering van de wereld begint immers bij onszelf.

Neem contact met ons op

Voor professioneel advies, samenwerkingen of meer details over onze programma’s, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

Adres:

7431 ZD Diepenveen, Nederland
35108 Arteara, Las Palmas, Spain

Diepenveen, Nederland

WhatsApp:
Telefoon:

+31 619322339
+34 603772146