Voor wie

Onze transformatieve retreats van WakeUp zijn bedoeld voor mensen die actief streven naar persoonlijke groei, bewustwording en een diepere verbinding met zichzelf.

 Deze retreats zijn geschikt voor:


Ontdekkers en Transformatieve ondernemers; die op zoek zijn naar een dieper begrip van zichzelf en hun levensdoel, zij die actief werken aan persoonlijke transformatie en ontwaken.

Vrouwen die willen ontdekken hoe de kracht van vrouwelijk leiderschap ingezet kan worden voor meer rust, harmonie en innerlijke kracht.


Mannen die 7 dagen op avontuur durven om zichzelf te ontmoeten in de kracht van  bergachtige natuur leren met minder meer leren doen. 

Mensen die min. 5 dagen intens gezond willen detoxen; fysiek, mentaal, digitaal. 

Personen met een open geest en bereidheid om nieuwe duurzame benaderingen en ervaringen te beleven.


Stellen die samen een Next Step willen maken; die gezamenlijk willen groeien en hun relatie verdiepen.

Mensen die bereid zijn om een avontuurlijke innerlijke reis aan te gaan.

Transformatieve zelfreflectie ontdekkers; die waarde hechten aan diepgaande zelfreflectie en bewuste groei.Spirituele ontdekkers; die hun spirituele pad willen verkennen en versterken.Of je nu kiest voor een moment van persoonlijke rust of deelneemt aan een intensieve, transformerende retreat, onze kracht ligt in het scheppen van een omgeving waarin iedereen die streeft naar een diepere betekenis van het leven en duurzame persoonlijke groei en ontwaking, welkom is bij WakeUp retreats.