Bewust worden en transformeren

Jouw unieke totale reset voor lichaam, geest en spirit.

Het geloof in de eigen natuurlijke kracht drijft ons!

Een gezond, natuurlijk en evenwichtig leven leiden.


Ontdek kleinschalige persoonlijk en transformatieve retreats op Gran Canaria.

Ver van het drukke leven bieden onze retreats een unieke kans voor persoonlijke rust en bezinning. De schitterende en afgelegen berglocaties creëren de perfecte omgeving om helemaal tot rust te komen en dichter bij jezelf te komen. Investeer in je welzijn, ontdek de kracht van transformatie en beleef een onvergetelijke retraite op dit betoverende eiland.

WakeUp retreat met een plant leraar

Verken je ware natuur, ervaar persoonlijke groei, heling en een diepere verbondenheid met jezelf en de wereld. Kies uit diverse ondersteunende plantleraren en maak jouw reis naar een betekenisvol en gelukkig leven. Wanneer bewandel jij je eigen pad, ben jij klaar voor deze ontdekkingsreis naar zelfbewustzijn? 

lees meer

Ontdek onze 7-daagse vrouwen retreat

Gelegen in de adembenemende bergen van Gran Canaria, in de krachtige omgeving van de Vallei van de Duizend Palmen. Deze retreat biedt een digitale detox, mindfulness wandelingen, mentale versterking en spirituele creative verbondenheid. Tijdens deze kleinschalige, professionele retraite staat transformatie centraal. 

lees meer

Herstel-, en veerkracht traject voor jongeren in Gran Canaria

Traject-Route 66 bevordert duurzaam denken en leven als een lovenswaardig initiatief. Als goed doel richt het zich op educatie en persoonlijke groei om een nieuwe generatie jongvolwassenen te inspireren. Het traject van 22 tot 66 dagen biedt een leerzame ervaring in zelfontdekking en bewustwording, waar individuele keuzes een positieve impact hebben. Traject-Route 66 staat voor duurzaamheid, inclusiviteit en positieve verandering, en nodigt deelnemers uit om zichzelf te leren kennen en zo de wereld om hen heen te transformeren.

lees meer

7 daagse vrouwen retreat

Onlock Your Power

Gran Canaria

Lees meer

777,00 p.p.

INFO ~ AANMELDEN
TIME TO TRAVEL

UPCOMING RETREATS

Booking and Boarding

Unlock Your Power
Alleen voor vrouwen

2024: JAN – NOV
info & aanmeldenDirecte WakeUp retreat

met Plant leraar

2024: SEPT – NOV
info & aanmelden

1-daagse WakeUp ceremoniedag

Op aanvraag
info & contact
Korte film van Freedom Ceremonies

SOMOS UNO EN ESTE RENACER
Wij zijn één in deze wedergeboorte

Broers en zussen! We wensen met heel ons wezen dat dit geschenk je bevalt en dat het leven je vervult met zegeningen, overvloed en grote kracht, sleutelsleutels om dit nieuwe pad te bewandelen.

Testimonials

Wat anderen delen…

Het direct openhartige gesprek bracht licht op onbesproken zaken die voor het eerst werden gevoeld en gehoord. De directieve aanpak windt geen doekjes maar was slagvaardig. Een aanbeveling voor collega’s ‘denkers’ is de out of your mind week. Een week van herziende blikken en open harten.

Marc 

Ingenieur

Door mijn dagelijkse ratrace voelde ik weinig gepassioneerde energie om er weer helemaal voor te gaan. Ik had mij aangemeld voor een prive retreat in Gran Canaria. Ik heb geleerd om in de drukte steeds het midden van mij zelf te ankeren. Rust en overzicht bracht mij diepere inzichten.

Ronald 

Zorgmanager

Ik was zo bang om mee te doen met de driedaagse om de controle te verliezen dat ik nu iedereen kan aanraden om de controle te verliezen. Het was voor mij het beste wat mij ooit is overkomen. De natuurlijke leraren hebben mij in laten zien dat ik eindelijk kan zeggen dat leven vanuit het ‘hart’ leven in verbinding brengt.

Marisca

Kunstenaar