Cacao Ceremonie

ENERGIEBOOST

Wat doet Cacao?

Cacao biedt een veelvoud aan ervaringen en voordelen, die zowel fysiek als emotioneel diep kunnen zijn. Hier zijn enkele aspecten van wat cacao jou kan brengen:

ENERGIEBOOST

Cacao staat bekend als een krachtige hartopener, die gevoelens van liefde, verbinding en mededogen kan versterken. De aanwezigheid van theobromine en cafeïne in cacao kan een milde energieboost geven. Cacao wordt beschouwd als een brug naar de ziel. 

FYSIEK WELZIJN 

Cacao bevat antioxidanten, mineralen en flavonoïden die bijdragen aan een gezond lichaam. Het bevat een hoog gehalte Magnesium, wat zorgt voor meer focus en is daarnaast gunstig voor de functie van het hart, het werkt ontspannend voor de bloedvaten. Bevat neuro-transmitters welke een bevorderend effect hebben op je stemming, het brengt meer vreugde, liefde en verbondenheid.

EMBODIMENT

Het brengt je in je lichaam (embodiment) en wordt gebruikt als een middel om dieper in contact te komen met jezelf, waardoor zielscommunicatie en zelfontdekking worden vergemakkelijkt.

VERDIEPING

Sommige mensen ervaren een verbeterde creativiteit en mentale helderheid na het drinken van cacao.

Cacao kan dienen als een begeleider in zelfreflectie, waardoor je dieper kunt duiken in persoonlijke groei en transformatie.

VERBINDING

Cacao nodigt je uit tot zelfontdekking, om diep in jezelf te kijken, bewust te worden van innerlijke processen en je hart te openen voor positieve transformatie.

HELING

Je kunt ook andere, meer natuurlijke, manieren vinden om te helen. Om van binnenuit te helen, zodat er ook echt verandering in je systeem plaats vindt. Cacao is een mooie begeleider bij dit proces.

AANWEZIG ZIJN

Cacao zorgt er namelijk voor dat je naar je krachtcentrum wordt gebracht en weer in contact komt met je lichaam. Je voelt je aanwezig in je kern van je lichaam. Geaard en in contact, totale embodiment.

HARTOPENER

Bij het starten van onze retreats nodigen we deelnemers uit om de dag te beginnen met een ceremoniële cacaodrank. Deze hartopener bereidt de geest voor op een dag van bewustwording en zelfontdekking. Het opent niet alleen fysieke zintuigen maar ook het hartchakra, waardoor een sfeer van liefde en acceptatie ontstaat. 

AARDS EN EEN VERBINDEND RITUEEL

Cacao wordt door ons met eerbied en intentie gebruikt in ceremoniële toepassingen. Het is een ritueel dat de zintuigen opent en ruimte maakt voor innerlijke groei. Door de natuurlijke oorsprong van cacao kan het helpen bij het herstellen van een gevoel van verbondenheid met de eigen natuur.

Belangrijk

Cacao-ervaringen zijn zeer persoonlijk, en het effect kan variëren van persoon tot persoon. Raadpleeg altijd een professional of deskundige voordat je deelneemt aan cacaoceremonies, vooral als je gezondheidsproblemen hebt of zwanger bent.

DE UITNODIGING & REIS

Cacao is psychoactief maar niet psychedelisch. Het opent een deur voor een innerlijke reis, en hoe diep je gaat hangt af van je persoonlijke ontwikkeling en intentie. Cacao duwt je niet door de deur; het nodigt je uit om zelf te bepalen hoe ver je wilt gaan.

MINDFULNESS & CACAO

De combinatie van cacao en mindfulness kan helpen bij het bevorderen van een gerichte, heldere geest.

HARTSBEWUSTZIJN

Cacao ceremonie  

Of je nu nieuw bent in de wereld van cacao of al bekend bent met zijn helende eigenschappen, we nodigen je uit om deel te nemen aan ceremoniële toepassingen en dagelijkse rituelen. Ontdek de transformerende kracht van cacao en laat het jouw ondersteunen op het pad van zelfontdekking en hartbewustzijn. 

Ben je klaar om je hart te openen en de kracht van cacao te ervaren?

Neem deel aan onze retreats en ontdek de diepte van deze eeuwenoude ceremonie. Welkom bij een reis naar binnen, ondersteund door de liefdevolle energie van cacao.

Contact 

“Voor meer informatie en om deel te nemen aan onze transformatieve trajecten, neem gerust contact met ons op.  transformatie.”

Contactgegevens

Adres:

7431 ZD Diepenveen, Nederland
35108 Arteara, Gran canaria, Spain

WhatsApp:
Telefoon:

+31 619322339
+34 603772146