Ayahuasca

LEVENSELIXER

Ayahuasca

Ayahuasca is een eeuwenoud sjamanistisch brouwsel dat zijn oorsprong vindt in de Amazone-regenwouden van Zuid-Amerika. Het is een krachtig psychoactief mengsel dat traditioneel wordt gebruikt door inheemse volkeren voor spirituele en genezende doeleinden. Tijdens onze retreats bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan Ayahuasca-ceremonies op aanvraag, als een diepgaande ervaring voor persoonlijke transformatie.

WAT DOET HET

Het is een krachtige reis die vaak intens en transformerend wordt genoemd. Met heldere inzichten, visioenen, emotionele bevrijding en een diepe verbondenheid met het universum, wordt Ayahuasca niet alleen gezien als een bron van persoonlijke inzichten, maar ook als een krachtig instrument voor innerlijke genezing en transformatie. Velen delen dat deze ervaring hen helpt diepgewortelde emotionele blokkades te overwinnen en een dieper begrip van henzelf en hun levenspad te bereiken 

Ceremoniële Toepassing

Tijdens onze retreats bieden we Ayahuasca ceremonies op aanvraag. Deze ceremonies worden uitgevoerd in een respectvolle en veilige omgeving, waar deelnemers worden begeleid door ervaren facilitators. De ceremonies vinden plaats met aandacht voor set en setting, muzikale begeleiding en energetische ondersteuning.

VOORBEREIDING

De deelnemers worden aangemoedigd om zich voor te bereiden op de ceremonie door middel van specifieke richtlijnen en begeleiding. Na de ceremonie is er ruimte voor integratie, waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen om hun ervaringen te delen en begeleiding te ontvangen voor een zinvolle verwerking.

Belangrijk

Het is belangrijk op te merken dat deelname aan een Ayahuasca-ceremonie een persoonlijke keuze is en niet verplicht tijdens onze retreats. We benaderen deze praktijk met diep respect en begrip voor de gevoeligheid en individuele behoeften van elke deelnemer.

HARTSBEWUSTZIJN

Transformatief

Ayahuasca kan een krachtig hulpmiddel zijn op het pad van persoonlijke groei en bewustwording. Bij WakeUp Transformatieve Retreats streven we ernaar om deze ervaring op een zorgvuldige en respectvolle manier te integreren, als een aanvulling op de bredere reis van zelfontdekking en transformatie.

Ben jij klaar voor een diepgaande reis naar zelfontdekking en transformatie met Ayahuasca?

Contact 

Voor meer informatie en om deel te nemen aan onze transformatieve trajecten, neem gerust contact met ons op. 

contactgegevens

Adres:

7431 ZD Diepenveen. Nederland
35108 Arteara, Gran Canaria, Spain

WhatsApp:
Telefoon:

+31 619322339
+34 603772146