WakeUp

ACTIE:

Wakker worden = tijd voor transformatie

Steeds meer mensen komen tot het inzicht dat het hectische leven zoals we dit nu ervaren, niet meer bij hen past. Een samenleving die we zelf hebben gecreëerd en waar kennis, prestatie, macht, geld, systemen en programmering onze kernwaarden zijn geworden. Waar we zijn gaan leven volgens opgelegde en aangeleerde waarden en overtuigingen die ons gedrag bepalen.

Wakker worden is beseffen dat deze wereld ons niet meer dient en dat het anders moet. We moeten OM, transformeren én onze levensstijl drastisch veranderen. Zodat we weer kunnen verbinden met onszelf en de ander en onze behoefte aan rust, aandacht, balans, harmonie, liefde en natuurlijkheid hervinden en herstellen.

ONTWAKEN HOE DOEN WE DAT?

Een groeiend bewustzijn begint zich te manifesteren onder mensen, waarbij velen tot het inzicht komen dat het huidige hectische levensritme niet langer in overeenstemming is met hun diepere behoeften. In onze samenleving hebben kennis, prestatie, macht, geld, systemen en geprogrammeerde overtuigingen de rol van kernwaarden op zich genomen, wat resulteert in een leven dat wordt geleid door externe normen en verwachtingen.

Het proces van ontwaken impliceert een diepgaand besef dat deze gecreëerde wereld niet langer in ons voordeel werkt en vraagt om een fundamentele verandering. Dit bewustzijn roept op tot transformatie, niet alleen op individueel niveau, maar ook op het gebied van collectieve levensstijlen. Het is een oproep om opnieuw te bezien hoe we leven, hoe we denken en hoe we met elkaar omgaan. 

Wakker worden betekent niet alleen bewustwording van de bestaande disbalans, maar ook het initiëren van een proces van diepgaande verandering. Deze verandering is noodzakelijk om opnieuw contact te maken met onze essentie, met anderen en met de wereld om ons heen. Het impliceert het loslaten van opgelegde waarden en overtuigingen die ons gedrag sturen en het streven naar een authentiekere manier van leven.

De behoefte aan rust, aandacht, balans, harmonie, liefde en natuurlijkheid weerspiegelt de dieperliggende verlangens van de menselijke ziel. Dit besef is geworteld in het streven naar een meer vervullend en betekenisvol leven. Het is een oproep tot herstel van onze natuurlijke staat van zijn, weg van de kunstmatige constructies die ons hebben afgescheiden van onze ware essentie.

Deze evolutie naar bewustwording en transformatie is niet alleen een individuele zoektocht, maar ook een collectieve roep om verandering. Het is gebaseerd op het verlangen naar een wereld waarin welzijn, authenticiteit en verbondenheid centraal staan. Het onderbouwt de noodzaak om gezamenlijk nieuwe paden te betreden, weg van het oude paradigma dat ons heeft geleid naar een punt van disbalans en ontevredenheid.

UNIEK VOOR DE WAKKERE MENS

Voor deze transformerende tijd bieden wij bij WakeUp Transformatieve Trajecten op Gran Canaria unieke mogelijkheden voor de wakkere mens. Onze trajecten zijn ontworpen om duurzaam denken te bevorderen en het geluksgevoel te versterken. We geloven in de kracht van samen zijn en hebben daarom circulair leren leven geïntegreerd in onze benadering.

Onze WakeUp Trajecten gaan verder dan conventionele programma’s door een diepgaande en holistische ervaring te bieden. We begeleiden deelnemers in het ontwikkelen van duurzaam denken, waarbij bewustwording en transformatie centraal staan. Onze focus ligt op het cultiveren van een levensstijl die niet alleen individuele voldoening brengt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap en de planeet.

Door te kiezen voor Gran Canaria als locatie voor onze trajecten, omarmen we de natuurlijke schoonheid van het eiland en creëren we een inspirerende omgeving voor persoonlijke groei. Samen streven we naar een collectieve verschuiving naar bewuster leven, waarbij het delen van kennis en ervaringen een integraal onderdeel vormt van het leerproces.

WakeUp Transformatieve Trajecten zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking, waarbij we gezamenlijk bouwen aan een meer vervullende en duurzame toekomst. Samen leren, samen groeien, en samen bijdragen aan de ontwikkeling van een circulaire levenswijze. We nodigen de wakkere mens uit om met ons mee te gaan op deze boeiende reis naar een bewuster, gelukkiger en meer verbonden leven.