Historie

 Indian Style Retreat

30 Mei – 3 Juni ~ Woha-li Hengelo

ALLEEN VOOR VROUWEN

BACK TO NATURE / ZWEETHUT
OER MEDITATIES / VROUWENCIRKELS
SHAMANIC DRUM / BIO-VEGA FOOD

AANMELDING
OPEN VOOR GEÏNTERESSEERDEN

Unieke natuurwandeling bij Tipi camping Woha-li op 2 juni

Op donderdag 2 juni gaan we onder leiding van natuurgids en kruidenvrouw Hilda samen op zoek naar wilde, eetbare planten en geneeskrachtige kruiden.
Deze bijzondere en educatieve natuurwandeling is onderdeel van de Indian Style Midweek speciaal voor vrouwen en vindt plaats vanaf de prachtige, natuurlijk gelegen Tipi camping Woha-li in Twekkelo. Vriendinnen, collega’s en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om ook deel te nemen aan deze rondleiding.

De start van deze natuur ervaringsdag is om 10 uur bij Woha-li,
Twekkelerweg 347A, 7554 SC Hengelo (O).
De wandeling met Hilda is van 13 u. -15 u. en na afloop is er een gathering bij de tipi kampeerplek. Hier maken we van de eetbare planten onze eigen salades en drinken zelfgemaakte kruidenthee. Ook kun je meehelpen met het blotevoetenpad en (leren) mediteren. De dag eindigt om 17 uur.

Deze natuurontdekkingstocht is een ego-eco sponsoractie voor ons project Route 66, (ons project voor nieuwetijdse jongeren).

De kosten zijn 44 euro, als volgt verdeeld: 15 euro voor gids Hilda en 25 euro als donatie voor Route 66.
Hilda heeft ongelooflijk veel kennis van de planten om ons heen en het is raadzaam een notitieblokje en pen mee te nemen om deze waardevolle natuurkennis vast te leggen.

Wil je deelnemen en/of meer informatie, stuur dan even een e-mail naar: info@ziemens.nl

SPECIAAL EN ALLEEN VOOR VROUWEN

Out of Your Mind &
Back to Nature Tipi Retreat

Van 30 mei tot 3 juni vindt een unieke, transformerende Indian Style midweek plaats bij Tipi camping Woha-li. Deze natuurrijke plek biedt ruimte voor 8 tot 12 deelnemers. Voor moeders, vriendinnen, coaches, begeleiders, onderwijzers en andere gelijkgestemden een geweldige kans om weer in verbinding met de oerkracht en de Aardse energie te komen. Terug in hartfrequentie, uit het denken en hoofdzaken: op weg naar Hartwerk.

Overnachting in tipi’s   Back to nature

Zweethutceremonie   Bio-vega food

Oermeditaties   Sjamanendrum maken

Natuurwandeling   Vrouwencirkels

Innerlijke reis   Blotevoetenpad

Het programma van deze midweek wordt ondersteund door onze transformatieve coaches en is in samenwerking met Ruud Leeuw (project VRIJ) en Woha-li.

FLYER

Deze last-minute aanbieding van € 688,- is inclusief het maken van je eigen sjamanendrum.  Aanmelden kan via e-mail: secretariaat@ziemens.nl  of direct via onderstaande aanmeldknop.