WakeUp Gran Canaria

ONZE LOCATIES

Gran Canaria

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden. De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving. Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven. Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

7-daagse Nature WakeUp 

Een transformatieve reinigende detox. Een retreat die lichaam en geest met oeroude natuurlijke middelen, technieken en methoden reinigt. Een intense reis waar je jarenlang van profiteert. Na zeven dagen voel je je als herboren, fit en helder. Oeroude sjamanistische ceremonies helpen je om weer terug bij je oorsprong te komen.

3- daagse Inner journey 

 Naar binnen leren kijken en wakker worden. Ontwaakt bewustzijn is de essentie van zowel onze grond van Zijn als de bron van onze geest. Door reiniging en bezinning worden we wakker en komen weer in verbinding met onze echte bron en ziel. Het ontdekken van je echte natuur is immers de sleutel naar bewustzijn om te transformeren.

Prive boekingen

Speciaal voor diegenen die de uitdaging durven aan te gaan om in zeven dagen intensief te inde spiegel te kijken en te reinigen. Zij die de moed voelen om het eigen -natuurlijke- proces aan te gaan. Weer terug; back-to-nature waar lichaam, spirit en geest worden uitgedaagd en gestimuleerd. Tijdens de ceremonie maken we verbinding met de natuurlijke kracht elementen: ether, vuur, aarde, lucht en water.

Tijdens de 10-10 portal 2021

Sjamanistische drumsessie

Oerklanken zoals sjamanistische geluiden en trillingen worden steeds vaker therapeutisch gebruikt om toegang te krijgen tot delen van ons bewustzijn en geheugen waar we doorgaans niet mee in verbinding kunnen komen. De lage frequentie trillingen en geluid resonanties van oude muziekinstrumenten, zang en klanken helpen om negatieve gedachtepatronen en emoties los te weken. Hierdoor de-programmeer je deze oude gewoontes die je afhouden van wie je werkelijk bent. Je verbindt je weer met jezelf en je natuurlijke balans.