WakeUp Gran Canaria

Natuurlijke energiebronnen

“In de baranco van Fataga, op Gran Canaria, worden onze trajecten geleid door de kracht van de elektromagnetische velden van deze grond. Deze natuurlijke energiebronnen, beschermd door UNESCO vanwege de aanwezigheid van REE metalen, helpen deelnemers om sneller blokkerende patronen los te laten en weer in verbinding te komen met hun natuurlijke zelf. De sterke elektromagnetische velden bevorderen een diepere transformatie en dragen bij aan een gevoel van balans en welzijn tijdens onze programma’s.”

Gran Canaria

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden. De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving. Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven. Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

Contact

Voor meer informatie en om deel te nemen aan onze transformatieve trajecten, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Contactgegevens

Adres:

7431 ZD, Diepenveen, Nederland
35108 Arteara, Gran Canaria, Spain

WhatsApp:
Telefoon:

+31 619322339
+34 603772146