Bewustwording en Zingeving

“Bewustwording en zingeving zijn de sleutels voor transformatie”

De bereidheid voelen om een gezond, natuurlijk en evenwichtig leven te leiden.

De WakeUp retreat is uitermate geschikt voor diegenen die de uitdaging durven aan te gaan om intensief te reinigen. Zij die de moed voelen om het eigen -natuurlijke- proces aan te gaan. Weer terug bij moeder natuur en op de juiste resonantie afstemmen, waar lichaam en geest worden uitgedaagd en gestimuleerd.

Ontwaakt Bewustzijn

Het ontdekken van je echte natuur is immers de sleutel naar bewustzijn om te transformeren.

Ontwaken is bewust worden van onze ik: ego-delen, aangeleerde cognities en gewoonten. Het is ook een verschuiving van ons weten en kompas.

Ontwaakt bewustzijn is de essentie van zowel onze grond van Zijn als de bron van onze geest. Door reiniging en bezinning worden we wakker en komen weer in verbinding met onze échte bron en ziel.

Helende kracht van detoxen

Natuurgeneeskunde gecombineerd met mindfulness is een unieke, natuurlijke manier om genezing en bewustzijn te brengen in onze diepste wonden. Eeuwenoude medicijnen en technieken ontlasten ons van mentale en energetische blokkades die vaak ziekten als depressie en algehele vermoeidheid veroorzaken.

Ontgiften helpt namelijk om vastgeroeste gedragspatronen, houdingen en overtuigingen, die mensen blokkeren in het dagelijks leven, te herstructureren. Door te ontgiften laat je lichamelijke gifstoffen los, terwijl de geest negatieve gedachten herformuleert en nieuwe positieve gewoontes ontwikkelt.

Want de natuur is onze leraar. Ze leert ons over de onderlinge verbondenheid en balans van het leven, haar cycli en creaties. De natuur leert ons over mede-afhankelijkheid omdat alles met elkaar verbonden is. Wij zijn namelijk ook deel van de natuur, de aarde zelf.

Back home

Magische Reis

Onze meerdaagse WakeUp reset is een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn. Een ervaring die je leven voor altijd zal veranderen.

Een unieke kans om lichaam, geest en ziel te reinigen. Tijdens de Wake Up maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke producten en methoden.

In deze totale ontgifting integreren we oeroude oorspronkelijke technieken en hulpmiddelen uit de natuur- en plantengeneeskunde.
Dagelijks mindfulness (MBCT) en meditatie ondersteunen het proces.