WakeUp Nederland

WakeUp Nederland Activiteiten

Diverse evenementen en activiteiten van de stichting ZieMens in ons mooie Nederland, waarbij Ziemens bijzondere locaties selecteert.

WakeUp Retreat ~ Sept. 2021

Van 11 t/m 17 september vond de WakeUp retreat in de Achterhoek plaats. In deze week ging een prachtige groep mensen samen ‘back to basic’, om zo diep te verbinden met elkaar, zichzelf en de omgeving. Onder begeleiding van liefdevolle facilitators, plantmedicijnen, yoga en meditatie ontstond er een veilige bedding voor innerlijke processen. Vol moed zijn de deelnemers deze aangegaan, en met een wijd open hart en nieuwe, transformerende inzichten sloten zij de week af. En wat viel er veel te genieten! De wandelingen onder begeleiding van lokale gidsen, samen muziek maken, creatief bezig zijn, de omringende natuur, de tijd en aandacht om gezonde maaltijden te maken en eten, de kampvuren, de liefde en warmte voor elkaar. Een week vol magie, waarop we met een onwijs dankbaar hart terugkijken.

Lees meer

Back-to-nature Indian Style Tipi Retreat ~2022

30 Mei – 3 Juni  ~ Woha-li, omgeving Hengelo

Voor het eerst in Twente organiseert stichting ZieMens een transformatieve en co-creërende “Out of your mind & back to nature Tipi retreat”, speciaal voor vrouwen.

Een unieke Indian Style midweek bij Tipi camping Woha-li in Hengelo. Een mooie kans om weer in verbinding met de oerkracht en de Aardse energie te komen. Deze natuurrijke plek biedt ruimte voor 8-12 deelnemers. Terug in hartfrequentie en eenvoudigweg uit het denken/uit hoofdzaken. Op weg naar Hartwerk.

Inclusief zweethut en je eigen sjamanendrum maken

Meer info

Flyer

Sjamanistische reconnection

Meer info volgt