WakeUp events

ONS AANBOD

Ontwaakt bewustzijn

Ontwaken is een verschuiving in onze perceptie van het leven – de realisatie van onze ware identiteit, en in de informatieoverdracht waarop we leren, onze omgeving interpreteren om te leven. Verandering begint bij onszelf van binnen en leidt tot nieuwe en verbindende inzichten.


7-daagse back-to-basic in Nederland


Een zevendaagse intensieve sjamanistische detox. Waar oer- ademhalingstechnieken, meditaties, plantleraren en geluidsfrequenties. Diep binnen dringen en je hele systeem weer natuurrijk reset.

Onze locaties zijn uniek en authentiek. Deelnemers beleven het ultieme buiten gevoel, dicht bij de natuur zich zelf voedend in eigen (w)Aarde.

7-daagse b-t-b retreat in Gran Canaria


Deze WakeUp reset is een magische reis naar een multidimensionaal bewustzijn. Het is een ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. En een unieke kans om lichaam, geest en ziel te reinigen en te resetten.

Tijdens de retreat maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke biologische voeding, infusies, plantleraren aardsemethoden en natuurrijke technieken.

Op aanvraag eendaagse WakeUp ceremonie

Op afspraak kan samen met een groep een WakeUp special geboekt worden.

Tijdens deze dag ontgifting werken wij met natuurlijke plantleraren om vastgeroeste denk- en gedragspatronen die jou blokkeren in het dagelijks leven, te regenereren en te herstructureren. Je laat lichamelijke gifstoffen los: de geest herformuleert negatieve gedachten en je ontwikkelt nieuwe positieve gewoontes en ander gedrag.

Aandacht en tijd voor jezelf

Door nieuwe kennis te combineren in eeuwenoude methoden ontdek je verre inzichten en doorloop je een automatisch persoonlijk ontwikkelingsproces van zelfreflectie door natuurlijke leringen. Of je nu eendaagse, een driedaagse of een intensieve zevendaagse beleeft in elke retreat ervaren deelnemers een andere dimensie.

Lees meer

Op weg naar natuurlijke verbinding en spirituele groei

Gedurende de retreat ga je op reis. Letterlijk en figuurlijk een reis van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. In de oerkrachtige natuur van Gran Canaria. ‘Back to basic’ en uit je comfortzone. Je komt weer in verbinding met je intuïtieve, natuurlijke wijsheid. Terug naar de essentie van wie je werkelijk bent.

Lees meer

Retreats & Ceremonies

7-daagse Wake Up retraite op weg naar natuurlijke verbinding en spirituele groei

Gedurende 7 dagen ga je op reis. Letterlijk en figuurlijk een reis van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. In de oerkrachtige natuur van Gran Canaria. ‘Back to basic’ en uit je comfortzone. Je komt weer in verbinding met je intuïtieve, natuurlijke wijsheid. Terug naar de essentie van wie je werkelijk bent.

Lees meer

Wake-up en transformeer

Oerklanken zoals sjamanistische geluiden en trillingen worden steeds vaker therapeutisch gebruikt om toegang te krijgen tot delen van ons bewustzijn en geheugen waar we doorgaans niet mee in verbinding kunnen komen. De lage frequentie trillingen en geluid resonanties van oude muziekinstrumenten, zang en klanken helpen om negatieve gedachtepatronen en emoties los te weken. Hierdoor de-programmeer je deze oude gewoontes die je afhouden van wie je werkelijk bent. Je verbindt je weer met jezelf en je natuurlijke balans.